Cautare

336 de rezultate pentru "hamza sergiu" (2.99 secunde)
Deocamdata nu am primit însa nici un raspuns“, a declarat Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj.70% din fermieri au solicitat plata directaPotrivit programului de depunere a cererilor pentru accesarea de subventii la hectar de la UE, data-limita de depunere a solicitarilor este 15 mai.
Sergiu Coroiu, unul dintre directorii executivi ai societatii, a declarat ieri la inaugurarea liniei, unde au fost prezente oficialitati din Beius, ca a fost nevoit sa aduca investitia acolo, intrucat vechea administratie oradeana a facut tot posibilul ca Infratirea SA sa fie izgonita din municipiu.
"Criza este centrul preocuparilor noastre", a spus Sergiu Costache, moderatorul evenimentului si directorul revistei XPRIMM.
Cea de-a doua este sa se acorde subventia pentru toata suprafata de teren necultivat, dar sa se impuna un impozit diferentiat pe terenul necultivat", a declarat Sergiu Dragancea, directorul executiv al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
A uitat de fostul sau coleg de la Adevarul, Sergiu Andon, autorul unui abject pamflet intitulat "Hai sictir, majestate".l Asta a considerat a produce dl intelectual Tismaneanu dupa ce subsemnatul a observat, intr-un mod cat se poate de urban, ca pur si simplu nu are voie sa nu reactioneze la declaratiile d-lui Basescu, in calitatile d-sale de istoric al comunismului, autor al raportului Tismaneanu si, nu in ultimul rand, de cetatean de origine evreiasca.
Echipa lui Radu Vitan (1999) a inregistrat o remiza, scor 6-6 cu Galatasaray (goluri Catalin Tobos - 3, Alex Niculescu, Sergiu Dumitru, Stefan Pacionel), si trei infrangeri, 0-7 cu Bursaspor, 2-5 cu Eyupspor (goluri Eduard Piculeasa, Alex Niculescu) si 0-2 cu Besiktas, dar au castigat foarte mult la capitolul experienta.
Ion Iliescu, dupa ceremonia de incinerare a lui Sergiu Nicolaescu: ... Si cel care este ars si ii este imprastiata cenusa, tot in pamant se intoarce Fostul presedinte Ion Iliescu a fost prezent la ceremonia de incinerare a trupului neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu.
Steinhardt, Vladimir Streinu, Arsavir Acterian, Marietta Sadova, Sergiu Al. ... Steinhardt - 12 ani, Sergiu Al. George - 7 ani, Alexandru Paleologu - 14 ani etc.
Costin Adam, Dan Albu, Sergiu (Corbu) Boldor, Volker Vaessen, Dzidek Marcinkiewicz, Ionut Micu. ... Costin Adam (voce), Dan Albu (ghitara, backing vocals), Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, backing vocals), Volker Vaessen (bass), Ionut Micu (baterie), Sergiu Corbu Boldor (vioara, backing vocals), Nicu Covaci (chitara, voce).
Una este sa nu-ti placa un partizan si altceva sa il urasti A murit Sergiu Nicolaescu. ... Roman fiind ,cum sa te bucuri c-a murit Sergiu Nicolaescu?
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Cum decurge incinerarea la crematoriul Vitan-Barzesti Incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu a declansat o adevarata isterie in media, dar si in mediul bisericesc, BOR opunandu-se acestei practici.
La trecerea lui Sergiu Nicolaescu am vazut cum o televiziune care isi spune de stiri s-a dat peste cap sa fure cozonacul OTV-ului (doar o litera ii desparte!), vanturand zoaiele in fata camerelor de luat vederi.
Sergiu Hociung si un prieten de-al sau, George Vadean, au facut un mini brand, Aronia, care ofera suc de Aronia pentru sanatate. ... Fructele provin din Romania, judetul Ialomita - livada in curs de certificare BIO, ne-a spus Sergiu Hociung.
Andreea Hanca dezvaluie adevarul despre relatia cu Sergiu! Sotia celebrului fotbalist spune totul despre mutarea definitiva din Romania, dar si despre cum a reusit sa isi indeplineasca cel mai mare vis!
Unul dintre ei este Sergiu Medar, consilier prezidential si om de incredere la Cotroceni. ... Iar Sergiu Medar are doua vile.
Unul dintre ei este Sergiu Medar, consilier prezidential si om de incredere la Cotroceni. ... Iar Sergiu Medar are doua vile.
Ca urmare, Dan Voiculescu, Florea Voinea, Nicolae Popa, Sergiu Andon, George Copos, Renica Diaconescu si Corneliu Pascu au cerut, printr-o scrisoare deschisa, ca in termen de trei zile sa li se comunice cine este persoana juridica responsabila, precum si numele celor care au redactat pozitiile la care se regasesc membrii PUR.
De loc din Bacau, Irina Jianu era partenera de afaceri cu fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu la firma acestuia, Conimplus.
Presedintele Comisiei Juridice, Sergiu Andon, a explicat in cererea catre Biroul Permanent ca, in urma traseului proiectului de lege, comisiei i-au mai ramas doar doua zile sa se pronunte.
google-analytics.com